Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 183., 203-as szoba

Levelezési cím: 1447 Budapest, Pf. 467.

Telefon/fax: +36-1-464-5241

E-mail: makosz__kukac__tlt.hu

Ügyfélfogadás: kedd, péntek: 9-13 óráig

World Pest Day

World Pest Day 2018

 

A Kártevőirtó Szövetségek Európai Konföderációja (Confederation of European Pest Management Associations – CEPA) egyesítette erőit globális partnerszövetségeivel, az NPMA-val (National Pest Management Association, Fairfax, USA – Amerikai Kártevőirtó Szövetség), és a FAOPMA-val (Federation of Asian and Oceania Pest Managers’ Association, Hong Kong, China – Ázsiai és Óceániai Kártevőirtó Szövetségek Federációja, Hong Kong, Kína) annak érdekében, hogy a világ minden polgárának figyelmét felhívja arra, milyen fontos szerepet tölt be a professzionális kártevőirtó szakma a közegészség védelmében, kártevő- és betegségmentesen tartva  otthonaikat, iskoláikat, rekreációs területeiket, a hoteleket, az élelmiszer előállítókat, a kereskedelmi cégeket, stb.

 

Az első World Pest Day 2017. június 6-án került megtartásra, abban a reményben, hogy ez hagyománnyá válik, és minden év június 6-án a világ számos pontján tartanak figyelemfelkeltő előadásokat, jelentetnek meg sajtóközleményeket, adnak tanácsokat a kártevők elleni védekezéssel kapcsolatban.

 

A 2018. június 4-6. között, Lisszabonban harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Kártevőirtó Szolgáltatók Világtalálkozója a Közegészségügyért és Élelmiszerbiztonságért keretén belül külön programot szerveznek a World Pest Day hagyományának továbbvitele céljából. A Világtalálkozó iránt érdeklődök többet tudhatnak meg, ha ellátogatnak a http://gs18.npmapestworld.org/ honlapra.

 

WPD logo

WPD logoWPD logo

cepalogo

cepalogocepalogo

cepacertified logo

cepacertified logo

World Pest Day 2017