Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 183., 203-as szoba

Levelezési cím: 1447 Budapest, Pf. 467.

Telefon/fax: +36-1-464-5241

E-mail: makosz__kukac__tlt.hu

Ügyfélfogadás: kedd, péntek: 9-13 óráig

PARASITEC 2019

BUDAPEST, 2019. május 9-10.

A legnagyobb európai, professzionális kártevőirtással kapcsolatos kiállítás 2019. május 9-10-én Budapesten kerül megrendezésre. A kiállítást kétévente Párizsban, kétévente pedig más színhelyen rendezik meg. Eddig Madridban, Casablancában (Marokkó), Al  Djajaîrban (Algéria), Bukaresten és Isztambulban került sor erre a rangos eseményre. 

A kiállítással egyidőben megrendezett konferencia keretében 8-10 előadás is el fog hangzani. Ez az esemény alkalmat ad a gyártók, szállítók, kártevőirtással foglalkozó szakemberek, tudósok és hatósági döntéshozók számára, hogy megismerjék és megosszák a közegészségügyi kártevőirtással kapcsolatos legújabb technikai megoldásokat, ötleteiket, tapasztalataikat. 

A 2016-os párizsi Parasitec-nek közel 3000 látogatója és 96 kiállítója volt. A standok megtekintése mellett kétnyelvű (francia és angol) előadások hangzottak el, amelyek nagy része a megújult biocid szabályozást mutatta be, illetve szakértők sikeres városi madárriasztási és szúnyogmentesítési programokat ismertettek.

2017 szeptemberében másodszor került megrendezésre a Parasitec kiállítás és konferencia Isztambulban, amelyet mintegy 1100 látogató tekintett meg, akik a világ minden részéből érkező 45 kiállító standján az eredményes kártevőirtást elősegítő termékek és technikák széles körével ismerkedhettek meg. Az előadások főbb témái az ágyi poloskával kapcsolatos problémák, a biocid termékek ismertetése és a rovar- és rágcsálóirtó szerekkel szembeni rezisztencia voltak.

2018 novemberében ismét Párizs volt a házigazdája az eseménynek, ahol 3.206 látogató tekintette meg 90 kiállító standját.

2019-ben nem kell külföldre utazni, mert a kiállítás és a konferencia jön Magyarországra! A Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége (MaKOSZ) – a 2019-es Parasitec társ-szervezője –  ezúton hívja meg Önöket akár kiállítóként, akár érdeklődőként, erre az elismert szakmai rendezvényre. A belépés regisztrációhoz kötött, de ingyenes!

Regisztrálni a https://www.parasitec.org/budapest/ honlapon lehet.

Parasitec Budapest 2019 Information Sheet (English)

Gyakorlati információk / Practical informations