Magyar Kártevőirtók Országos Szövetsége

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 183., 203-as szoba

Levelezési cím: 1447 Budapest, Pf. 467.

Telefon/fax: +36-1-464-5241

E-mail: makosz__kukac__tlt.hu

Ügyfélfogadás: kedd, péntek: 9-13 óráig

KÁRTEVŐIRTÁS 2008/4. szám

Vezércikk - 15 éves a MaKOSZ

A mi korosztályunk emlékekben igencsak „gazdag”. Visszaemlékezem, amikor 10-12 éves voltam, nagyanyám gyakran mesélt maga mellé ültetve, az életéről, számára fontos, számomra kevésbé fontos és érdekes történeteket, amelyek főleg a második világháború szörnyűséges eseményeit idézte fel. Ezekből számomra a családi események és a katonai emlékek - a harcok - voltak fontosak, bár ezek mögé látni nem nagyon tudtam és nem is értettem akkoriban.

Tizenöt éves a MaKOSZ

A Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségét (MaKOSZ-t) 1993. október 7-én, Budapesten a Stefánia Palotában alakítottuk meg 61 vállalkozó, illetve vállalkozás részvételével.

Beszámoló a MaKOSZ XVIII. Jubileumi konferenciájáról

Ünnepi buli a debreceni Wellnes Parkban

A MaKOSZ Alapszabálya - módosított

Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének Alapszabálya

Kémiai biztonság a hatóság szemével

Kémiai biztonságot szabályozó törvények, rendeletek

Az egészségügyi kártevőirtó szakképzés jövője

Az első Országos Képzési Jegyzéket (OKJ) 1993-ban állították össze, amely tartalmazta az összes államilag elismert képzést.

Egységessé tenni - CEPA European Pest Management Day

Egységessé tenni és vezetni - ez a CEPA üzenete

Szolgáltatási Direktíva - MGYOSZ kivonatos cikke

Szolgáltatások szabadsága az Unióban

A termeszek és a cián Magyarországon

Miért kell, hogy foglalkozzunk a termeszekkel ? A termeszek az elfogadott nemzetközi növényvédelmi törvények alapján (FAO IPPM 2002 / ISPM 15 növényvédelmi szabvány, 2008/109/EK EUROPAI BIZOTTSÁG IRÁNYELVE és a 62/2005. (VII.8.) FVM rendelet) karantén kártevőknek tekintendők, így irtásukól gondoskodni kell megelőző jelleggel, ami a faárúk szállítmányozás előtti gázosítását, gőzölését jelenti.

A BASF felvásárolta a SOREX-et

A BASF 2008. december 4-i Sajtóközleményében tudatta, hogy aláírták a megállapodást a Sorex Holdings Ltd. (U.K.) megvásárlásával kapcsolatban.

75 éves az Amerikai Kártevőirtó Szövetség

Az Amerikai Kártevőmentesítő Szövetség (NPMA) fennállásának 75. évfordulóját a 2008-as PestWorld rendezvény során ünnepelte.

Hírek, cikkek

MaSZOSZ Konferencia előzetes

A Magyar Szúnyogirtók Országos Szövetsége (MaSZOSZ) 2009. április 9-én (csütörtök) a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (Budapest X., Szent László tér 16.) épületében tartja idei SZAKMAI NAP-ját, amelyre ezúton meghívunk minden érdeklődőt.

Rendezvénynaptár

Hirdetések